Köpvillkor

Leverans och frakt
Vi skickar varor med postnord, inom Sverige, brev eller paket beroende på storleken på förpackningen. Leveranstid är normalt 2-7 dagar för varor som finns i lager. Var noga att ange rätt e-mailadress så att vi kan kontakta dig om det skulle uppstå några frågor.Vi tillämpar ingen minigräns för köp, du betalar i stället en enhetsfrakt på 49:- oavsett hur mycket du handlar (inom Sverige, Obs att vi ej levererar utom Sverige) . Vid köp över 300:- levererar vi det fraktfritt.
Det går också bra att hämta varorna hos oss på Beauty by mg i Helsingborg eller i butiken Energikällan på Oscarsgården i Mjöhult. I kassan anger du var du vill hämta så får du ett mail när varorna finns på plats.

Reklamation, retur och ångerrätt

Är du inte nöjd med din vara, om det saknas något eller vi har levererat fel skall detta reklameras till oss. Varorna skall returneras i oanvänt, oskadat skick och i obruten förpackning (där sådan finns) Kontakta alltid oss innan du returnerar något. Beror felet på oss ersätter vi returfrakten, i annat fall betalar du returfrakten själv. Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan.

Du har också lagstadgad 14-dagars ångerrätt från det då du mottagit din vara. Ångrar du ditt köp måste du kontakta oss inom de 14 dagarna och innan du returnerar något. Varorna skall returneraras i oanvänt, oskadat skick och i obruten förpackning, där sådan finns. Returportot ersätter vi då inte.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala med kort eller få faktura genom Klarna eller Payson eller betala med Swish. Du betalar en enhetsfrakt på 49:- oavsett hur mycket du handlar. Handlar du för över 300:- får du det fraktfritt. I priserna ingår moms med 25, 12 eller 6% beroende på typ av vara. Vi reserverar oss för att varor kan ta slut och på prisändringar utanför vår kontroll.